Bejelentésbasa-falszigeteles
A SZÁRAZ FALAKÉRT!!!

MENÜ


MAGASNYOMÁSÚ injektálás

A magasnyomású injektálásos falszigetelés külföldön már használatos szigetelési eljárás, mely a hagyományos szigetelési eljárások hibáinak kiküszöbölésére fejlesztették ki. Az injektálás nyomás alatti kitöltés.

Az eljárás alkalmazható vízszintes, és függőleges szigetelésként is. A magas nyomás (10-300 bar) biztosítja a szigetelő anyag egyenletes eljutását a falszerkezetben, ennek köszönhetően tömör falazatoknál, repedéseknél is kiválóan alkalmazható.

falszigetelés alacsonynyomású injektálással felszálló (kapilláris) talajnedvesség ellen

Az eljárás egyik előnye, hogy pl. pincék, szuterének kívülről nem hozzáférhető és nem elvégezhető szigetelését ezzel a technológiával belülről bontás nélkül lehet megoldani. (háttérinjektálás, tömbinjektálás) A magasnyomású injektálás vízszintes szigetelésként a kapillárisan felszálló nedvesség ellen is alkalmazható.
Régi építésű belvárosi lakóépületek vastag falazatának elöregedett szigetelése is kijavítható minimális bontással. Ezzel a technológiával és a megfelelő anyag használatával víz szivárgását, és akár víz betörését is meglehet akadályozni.

Cégünk az MC Bauchemie Kft. és a Bitimpex Kft. által forgalmazott, tanusítvánnyal ellátott, minőségi vízszigetelő anyagokat használja (Mc Oxal HSL, Mc Oxal Dry In, Dryzone, Microsilan).


szuterén falszigetelése magasnyomású injektálással (tömbinjektálás) falszigetelés felszálló nedvesség ellen alacsony nyomásu (2-7 bar) injektálással hibás aljzatszigetelés kijavítása vízzáró habbal falszigetelés magasnyomású tömbinjektálással